Field Service Engineer Regio Eindhoven

Solliciteer nu

Field Service Engineer Regio Eindhoven en omstreken


Full-time · Mobiele functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige Service Engineer om ons team te komen versterken. 

Ben jij technisch onderlegd en heb je affiniteit met de zorgsector? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor het bevorderen van zelfstandigheid bij ouderen en chronisch zieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij zo'n 20 installateurs in dienst die bij onze cliënten producten en diensten installeren. Denk hierbij aan oplossingen voor toegang tot de woning en personenalarmeringen. 

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven en daarmee zelf de regie te houden. Dat doen we door het ontwikkelen van zorginnovaties. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft.

Wat ga je doen?

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het ophalen en/of plaatsen van toepassingen en installeren van technische apparatuur bij ouderen en gehandicapten thuis. Het gaat om het plaatsen van personenalarmeringen en sleutelkluizen. Belangrijk is de persoonlijke aandacht voor de cliënt. Naast installatie bestaat het werk namelijk ook uit het op een rustige, geduldige en respectvolle manier instructie geven aan de hulpbehoevenden die de apparatuur gaan gebruiken.

Wat vragen we van je?

  • MBO+ werk- en denkniveau.

  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

  • Oprechte affiniteit met onze doelgroep.

  • Een technische / ICT opleiding een duidelijke pré.

  • Je bent integer, betrouwbaar en kunt goed zelfstandig werken.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

  • Je kunt goed met gereedschap overweg.

  • Je hebt ruime inhoudelijke kennis van iPad’s, WIFI en internetaansluitingen en ervaring met het aansluiten van modems/routers op een particulier netwerk.

  • Je bent bereid om af en toe ’s avonds of in het weekend storingsopvolging te verrichten.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om zinvol werk te verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling (en vanzelfsprekend bijbehorend budget). Uiteraard krijg je eigen volledig ingerichte service bus met de juiste apparatuur om mee te werken. 

De eerste periode krijg je een uitgebreid inwerktraject aangeboden. Daarna mag je zelfstandig aan de slag. Bij FocusCura werken we met innight delivery, dit betekent dat 's nachts je auto aangevuld wordt met de materialen die je de volgende dag nodig hebt. Met enige regelmaat zal je nog wel naar Ede komen voor o.a. training en opleiding. De centrale planning van de afspraken vindt ook plaats vanuit deze locatie. 

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) bieden we 26 vakantiedagen.

Vragen? 

Neem dan vooral een kijkje op onze website of social media van FocusCura. Nog steeds niet helemaal duidelijk wat wij doen of wil je meer info over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met onze HR afdeling via 030-6927050.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Hoe kun je jouw interesse kenbaar maken?

Stuur een motivatie met recent cv naar ons toe en je krijgt zeker antwoord.