Logistiek Medewerker

Solliciteer nu

Logistiek Medewerker

minimaal 32 uur per week

Full-time / Part-time · Veenendaal

Word je enthousiast van service verlenen aan onze kwetsbare medemens? Ben je op zoek naar afwisselend werk in een innovatieve organisatie? Wil je na een dag hard werken graag met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan? Dan is Johan, onze Teamcoördinator Magazijn, op zoek naar jou!

Voor onze nieuwe logistieke lokatie in Veenendaal zijn wij op zoek naar collega's die het team willen komen versterken. Je komt te werken in het logistieke hart van de organisatie waar alle binnenkomende en uitgaande goederen van FocusCura passeren, van moderne digitale persoonlijke alarmapparaten en toegangskluizen tot bijvoorbeeld batterijtjes of halskoordjes voor onze alarmzenders. 

FocusCura ontwikkelt zorginnovaties waarmee kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Inmiddels maken meer dan 100.000 mensen dagelijks gebruik van onze diensten met name op het gebied van personenalarmering en woningtoegang. Voor deze mensen is het belangrijk dat de ondersteuning bij het gebruik hiervan perfect verloopt, van aanvraag tot beëindiging.

Wat ga je als Logistiek Medewerker doen?

In deze functie heb je een heel divers pakket aan werkzaamheden, variërend van ontvangst en opslag van goederen, het dagelijks klaarmaken van bestellingen voor zowel onze cliënten (die gekozen hebben voor zelfinstallatie) als onze installateurs (die bij cliënten thuis installeren), het verwerken van retouren en het tijdig signaleren van voorraad tekorten bij onze inkoper. Bij veel van de werkzaamheden hoort naast het fysiek picken/opbergen ook administratieve verwerking in ons voorraadsysteem. Een belangrijk onderdeel van de functie is het configureren van onze digitale personen alarmeringen, het testen van alarmapparaten die ingezet worden voor zelfinstallatie en het onderzoeken/beoordelen van defecte alarmapparaten.

Door de grote variatie aan taken is je werk nooit saai. Bovendien werk je in een klein hecht team met leuke, betrokken collega's. Je hebt de mogelijkheid om in je functie door te groeien, te leren van de nieuwe producten en diensten en mee te werken aan steeds veranderende klantprocessen. Bovendien draag je samen met je collega's de verantwoordelijkheid om onze cliënten en onze installateurs elke dag zo optimaal mogelijk te bedienen.


Wat vragen we van je?

 • Minimaal een afgeronde LBO/MBO-2 opleiding, bijvoorbeeld op logistiek, technisch of administratief gebied;

 • Aantoonbare ervaring als logistiek medewerker is een pré;
 • Kennis van MS Office is onmisbaar, maar het is helemaal top als je gewerkt hebt met Salesforce of een ander geautomatiseerd voorraadsysteem;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je hebt interesse in ICT en techniek; 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met zorg en de doelgroep van FocusCura;

 • Je bent klantgericht, ondernemend en oplossingsgericht;

 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Parttime werken (vanaf 32 uur) is bespreekbaar.

Uiteraard hecht je net als wij veel waarde aan betrouwbaarheid (‘afspraak is afspraak’), servicegerichtheid en resultaatgerichtheid.

Elk teamlid bij FocusCura heeft zijn of haar eigen expertise. Wij kunnen niet wachten om die van jou te ontdekken! Wij dagen je uit om deze met ons te delen door te solliciteren naar deze fantastische functie!

Wat bieden wij?

 • de kans om zingevend werk te verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving;
 • veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling met bijbehorend budget;
 • de juiste apparatuur om mee te werken, zoals een Macbook met toebehoren;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.150,- en € 2.650,- per maand.
 • 26 vakantiedagen
 • gezellige maandmeetings
 • veel aandacht voor sportieve en sociale events (bijv. met Kerst en Sinterklaas)

Ons kantoor is nu nog gevestigd in Driebergen naast het NS station Driebergen-Zeist, maar binnenkort gaan we verhuizen. Ons magazijn inclusief de configuratie werkzaamheden gaat naar verwachting in oktober naar de Turbinestraat 17 in Veenendaal, de rest van het kantoorpersoneel verhuist in januari 2024 naar het Horapark in Ede. Kom je met het OV naar het werk? Dan betaalt FocusCura alle kosten. Kom je met de auto, dan krijg je uiteraard een vaste km-vergoeding.

Vragen?

Neem dan vooral een kijkje op onze website of social media van FocusCura. Nog steeds niet helemaal duidelijk wat wij doen of wil je meer info over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met onze HR afdeling via 030-6927050.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Dit lijkt mij een super leuke baan, hoe solliciteer ik?

Gebruik onderstaande blauwe knop en stuur je motivatie en cv naar ons toe. Je krijgt zeker antwoord. Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

Ken je al iemand bij FocusCura?