Medewerker Klantenservice

Solliciteer nu

Medewerker Klantenservice (m/v)

Quality in a service or product is not what you put into it. It is what the client or customer gets out of it.

Full-time / Part-time · Driebergen / Ede

Word je enthousiast van service verlenen aan onze kwetsbare medemens? Ben je op zoek naar afwisselend werk in een innovatieve organisatie? Wil je na een dag hard werken graag met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan? Dan is Marleen, onze Teamcoördinator Service, op zoek naar jou!

Voor de afdeling Service zijn wij op zoek naar collega's die het team willen komen versterken. Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor telefonische, schriftelijke en elektronische klantvragen en klachten m.b.t. de producten, diensten of voorwaarden van FocusCura. Hier werken op dit moment zo'n 14 superleuke collega's in verschillende functies.

FocusCura ontwikkelt zorginnovaties waarmee kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Inmiddels maken meer dan 100.000 mensen dagelijks gebruik van onze diensten met name op het gebied van personenalarmering en woningtoegang. Voor deze mensen is het belangrijk dat de ondersteuning bij het gebruik hiervan perfect verloopt, van aanvraag tot beëindiging.

Wat ga je als Medewerker Klantenservice doen?

In deze functie ben jij het 1e aanspreekpunt voor onze klanten m.b.t. vragen over onze producten en diensten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van aanvragen en mutaties. Indien nodig verwijs je de klant/cliënt door naar de juiste afdeling of collega. Een belangrijk onderdeel van de functie is het bewaken van de voortgang en afhandeling van overgedragen vragen en klachten. Overall biedt de afdeling Service ondersteuning aan onze afdelingen Planning, Installatietechniek, Product Management en Sales. Daarnaast is er veel contact met het Technisch Expertise Centrum waar onze alarmapparaten worden voorbereid en gemonitord.

Je hebt de mogelijkheid om in je functie door te groeien, te leren van de nieuwe producten en diensten, mee te werken aan steeds veranderende klantprocessen en krijgt de verantwoordelijkheid om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.


Wat vragen we van je?

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding, bijvoorbeeld op administratief of technisch gebied;

  • Kennis van MS Office is onmisbaar, maar het is helemaal top als je gewerkt hebt met Salesforce of andere CRM systemen;

  • Ervaring op een afdeling klantenservice is een must;

  • Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands;

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met service verlenen, zorg en de doelgroep van FocusCura;

  • Je bent klantgericht, ondernemend en oplossingsgericht;

  • Je vindt (bijna) alles wat FocusCura doet leuk.

Uiteraard hecht je net als wij veel waarde aan betrouwbaarheid (‘afspraak is afspraak’), servicegerichtheid en resultaatgerichtheid.

Elk teamlid bij FocusCura heeft zijn of haar eigen expertise. Wij kunnen niet wachten om die van jou te ontdekken! Wij dagen je uit om deze met ons te delen door te solliciteren naar deze fantastische functie!


Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om zinvol werk te verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling (en vanzelfsprekend bijbehorend budget). Uiteraard krijg je de juiste apparatuur om mee te werken, zoals een Macbook met toebehoren.

Hoewel geld niet het belangrijkste is in het leven, bieden we wel een mooi salaris met daarnaast een twee-wekelijkse gratis lunch op kantoor, gezellige maandmeetings en veel aandacht voor zowel sportieve als social events (bijvoorbeeld met Kerst en Sinterklaas). Alleen als je het leuk vindt natuurlijk…

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) bieden we 26 vakantiedagen, als je belooft terug te komen na je vakantie. Tevens bieden we je de mogelijkheid om werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken waarbij samenwerking en sociale cohesie belangrijke parameters zijn, dus als je fulltime werkt, ben je minimaal 3 dagen op kantoor. We 'zien' je graag zoveel mogelijk, dus ben je als het even kan fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Parttime werken (vanaf 32 uur) is bespreekbaar.

Ons kantoor is nu nog gevestigd in Driebergen naast het NS station Driebergen-Zeist. Begin 2024 gaan we verhuizen naar het Horapark in Ede. Kom je met de trein naar kantoor? Dan reis je gratis met jouw NS business card van FocusCura!

Vragen?

Neem dan vooral een kijkje op onze website of social media van FocusCura. Nog steeds niet helemaal duidelijk wat wij doen of wil je meer info over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met onze HR afdeling via 030-6927050.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Dit lijkt mij een super leuke baan, hoe solliciteer ik?

Gebruik onderstaande blauwe knop en stuur je motivatie en cv naar ons toe. Je krijgt zeker antwoord. Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

Ken je al iemand bij FocusCura?