Logistiek Planner

Solliciteer nu

Logistiek Planner

Failing to plan is planning to fail!

Full-time · Driebergen / Ede

Word jij enthousiast van een (nagenoeg) perfecte planning? Dan zoekt Jan Achterberg, onze Teamleider Planning jou!

We zijn op zoek naar versterking van de afdeling planning. De afdeling maakt onderdeel uit van de logistieke tak van FocusCura en bestaat momenteel uit 6 vaste medewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van efficiënte routes zodat onze installateurs installaties, service en onderhoud opdrachten kunnen uitvoeren bij onze cliënten. Naast het opbouwen van de routes voor onze installateurs is ook het telefonisch maken van afspraken met onze eindgebruikers een belangrijk onderdeel van het dagelijks takenpakket. Daarnaast zijn er diverse administratieve werkzaamheden. Ons werkgebied is verspreid over heel Nederland en het Vlaamse deel van België. 

Team

Binnen FocusCura is er veel contact met collega’s en daardoor is het nooit saai! Als planner zal je dagelijks contact hebben met collega's van de afdelingen Service en Installatietechniek. Buiten de organisatie heb je contact met (mantel)zorgers, thuiszorgorganisaties, maar vooral met onze cliënten, de eindgebruikers van de producten/diensten van FocusCura.

Wat ga je als Logistiek Planner doen?

Het maken van een perfecte logistieke planning is je belangrijkste drijfveer! Dat stel je boven alles en hier vertel je vol trots over als mensen je vragen wat je doet. Je vindt het belangrijk dat onze (kwetsbare) doelgroep zo goed mogelijk wordt geholpen aan een product of dienst dat hun leven enorm kan verbeteren! Oh ja, daarnaast houd je ook onze FocusCura installateurs op de weg tevreden door een goede route voor hem te maken!

De inhoud van de functie vereist dat je een kei bent in plannen en organiseren, vriendelijk en vlot telefonisch afspraken maakt, goed vooruit kunt denken, consequenties van handelingen overziet en indien nodig actie onderneemt om bij te sturen waar nodig. Is het niet af en toe hectisch? Zeker! Maar dat vind jij geen probleem en onder druk kan jij het overzicht bewaren, piece of cake!

Onze cliënten en collega's vertrouwen op jou, dus jij bent ook betrouwbaar (‘afspraak is afspraak’). Daarnaast staat service- en resultaatgerichtheid bij jou hoog in het vaandel.

Je to-do lijst ziet er ongeveer zo uit:

 • Het telefonisch maken van afspraken met de cliënten/eindgebruikers over gewenste installaties, storingen of overige service-opdrachten;
 • Afspraken verwerken in een zo efficiënt mogelijke planning voor de installateurs (personeels- en routeplanning) aan de hand van ons planningssysteem;
 • Het dagelijks volgen, controleren en waar nodig bijsturen van de installateurs (t.b.v. de meest optimale route);
 • Het signaleren van mogelijke verbeteringen in het proces;
 • Het beantwoorden en afhandelen van binnenkomende telefonie;
 • En ook jij ontkomt er niet aan: je administratie bijhouden.


Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde MBO opleiding

 • Gedegen kennis van MS Office is een vereiste, maar het is helemaal top als je gewerkt hebt met een planningssysteem en ervaring met (cloud) CRM hebt
 • Aantoonbare ervaring als planner, binnen een logistieke omgeving of als zorgplanner is een pré
 • Geografische kennis van Nederland is een vereiste, verder gebruiken we Maps, maar wat geo-kennis van België is best handig
 • Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands
 • Je vindt (bijna) alles wat FocusCura doet leuk!

Elk teamlid bij FocusCura heeft zijn of haar eigen expertise. Wij kunnen niet wachten om die van jou te ontdekken! Wij dagen je uit om deze met ons te delen door te solliciteren naar deze fantastische functie!


Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om zinvol werk te verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling (en vanzelfsprekend bijbehorend budget). Uiteraard krijg je de juiste apparatuur om mee te werken, zoals een Macbook met toebehoren.

Hoewel geld niet het belangrijkste is in het leven, bieden we wel een mooi salaris met daarnaast een twee-wekelijkse gratis lunch op kantoor, gezellige maandmeetings en veel aandacht voor zowel sportieve als social events (bijvoorbeeld met Kerst en Sinterklaas). Alleen als je het leuk vindt natuurlijk…

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) bieden we 26 vakantiedagen, als je belooft terug te komen na je vakantie. Tevens bieden we je de mogelijkheid om werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken waarbij samenwerking en sociale cohesie belangrijke parameters zijn, dus als je fulltime werkt, ben je minimaal 3 dagen op kantoor. We 'zien' je graag zoveel mogelijk, dus ben je als het even kan fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Parttime werken (vanaf 32 uur) is bespreekbaar.

Ons kantoor is nu nog gevestigd in Driebergen naast het NS station Driebergen-Zeist. Begin 2024 gaan we verhuizen naar het Horapark in Ede. Kom je met de trein naar kantoor? Dan reis je gratis met jouw NS business card van FocusCura!

Vragen?

Neem dan vooral een kijkje op onze website of social media van FocusCura. Nog steeds niet helemaal duidelijk wat wij doen of wil je meer info over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met onze HR afdeling via 030-6927050.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Dit lijkt mij een super leuke baan, hoe solliciteer ik?

Gebruik onderstaande blauwe knop en stuur je motivatie en cv naar ons toe. Je krijgt zeker antwoord. Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

Ken je al iemand bij FocusCura?