Student Werkplekbeheer

Solliciteer nu

Student Werkplekbeheer

Bij FocusCura zijn we op zoek naar een Student Werkplekbeheer om ons team te komen versterken.
Part-time · Horapark, Ede

Ben jij een student en word je enthousiast van techniek en ICT en wil je dit graag inzetten om medewerkers lekker te laten werken? Heb je interesse in afwisselend werk in een dynamische organisatie die ouderen langer zelfstandig laat wonen? Dan is onze IT-afdeling op zoek naar jou!

Bij de afdeling Business Process Automation en IT (BPIT) van FocusCura hebben wij een leuke vacature voor een enthousiaste Werkstudent ICT & Werkplekbeheer.

Als onderdeel van ASSA ABLOY Senior Care, is FocusCura de leidende serviceprovider in de thuiszorg in Nederland en helpt dagelijks duizenden mensen met diensten voor personenalarmering en woningtoegang. Werken bij FocusCura houdt in dat je betekenisvol werk doet en een bijdrage levert aan het vooruithelpen van de zorg in Nederland. ASSA ABLOY is wereldmarktleider in innovatieve toegangsoplossingen met 50.000 medewerkers wereldwijd.

Over ons

We hebben ruim 80 medewerkers. Hiervan werkt ca. 50% voor operationele afdelingen, zoals klantenservice en planning. Zij moeten elk moment van de dag bereikbaar kunnen zijn voor onze klanten en/of cliënten. Ongeveer een vierde deel van ons personeelsbestand bestaat uit installateurs. Zij zijn meestal onderweg en gebruiken mobiele apparatuur. De rest van onze medewerkers werken bij afdelingen als productmanagement, marketing & sales, magazijn, TEC, finance en HR.

We vinden het erg belangrijk dat iedereen goed kan werken, of dat nu op kantoor is, thuis of onderweg. De werkplekbeheerder speelt hier een sleutelrol in!

Wat ga je als werkplekbeheerder doen?

Samen met onze de manager IT draag je bij aan betrouwbare, moderne en veilige werkplekken. Je zorgt ervoor dat de eerste werkdag van onze nieuwe medewerkers vanuit IT perspectief als een warm bad voelt. Meer in brede zin help je onze medewerkers in Ede, Veenendaal (of remote) wat betreft laptop/desktop, mobiele telefonie en tablets welke aan hen verstrekt zijn. Daarnaast help je onze medewerkers weer op gang als ze een IT probleem hebben, ongeacht of dat op kantoor is, onderweg, of thuis. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor alle aanwezige hardware/software op locaties.

Wanneer je bij FocusCura gaat werken, word je daarmee ook onderdeel van de IT-afdeling van ASSA ABLOY Global Solutions. Je kan gebruik maken van de expertise van alle IT-beheerders binnen deze mooie multinational. En je kan je kennis inzetten voor je collega’s over de hele wereld.

Je to-do list ziet er ongeveer zo uit

 • Het verstrekken en innemen van apparatuur van medewerkers;

 • Zorgdragen voor voldoende voorraad van alle vormen van IT apparatuur en eventueel signaleren van bestellen;

 • Consequent schonen van alle gebruikte datadragers;

 • Indien mogelijk : geschikt maken voor hergebruik van ingeleverde apparatuur;

 • Het beheren van enkele applicaties (bijvoorbeeld in Jira, Confluence, Slack, SalesForce, Genesys);

 • Het beheren van de ICT-registratie (voornamelijk in Topdesk, de KPN-portal en Apple Business Manager);

 • Het opstellen en bijhouden van process templates van werkprocessen.

Wat vragen we van je?

 • Jij bent student met interesse in IT en Techiek;

 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office en Microsoft 365;

 • Kennis van en ervaring met MacOS en iOS;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst de Engelse taal voldoende;

 • Kennis van / ervaring met het beheer van Android telefoons/tablets is een pré;

 • Kennis van / ervaring met het beheer van Microsoft PC's is een pré.

Uiteraard hecht je net als wij veel waarde aan betrouwbaarheid (‘afspraak is afspraak’), servicegerichtheid en resultaatgerichtheid. Daarnaast gaan we ervanuit dat je nieuwsgierig bent naar onderwerpen waar je welicht nu nog niet alles van weet. Proactiviteit en assertiviteit worden op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Een parttime functie (8 tot 16 uur per week) waarin je zinvol werk kan verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving. De functie geeft je de mogelijkheid om lokaal veel impact te hebben, terwijl de ASSA ABLOY organisatie zorgt voor een bron van kennis, support en ontwikkelmogelijkheden.

We bieden een marktconform uurtarief. Uiteraard word je voorzien van de juiste laptop om je werk te kunnen doen.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen over de inhoud van de functie?

Stuur dan een e-mail naar Erik Meijers, onze HR Adviseur via e.meijers@focuscura.nl

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Student Werkplekbeheer? Dan horen we graag van je!