Technisch medewerker klantenservice (m/v)

Solliciteer nu

Technisch medewerker klantenservice (m/v)


Full-time / Part-time · Driebergen / Ede

Word je enthousiast van techniek en ICT, en wil je dit graag inzetten in de zorg? Ben je op zoek naar afwisselend werk in een innovatieve organisatie? Wil je na een dag hard werken graag met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan? Dan is Martijn, onze Teamcoördinator van het Technical Expertise Centre (TEC) op zoek naar jou!


We zijn op zoek naar versterking van de afdeling TEC. Deze afdeling maakt onderdeel uit van de operationele tak van FocusCura en bestaat uit een enthousiast team van 12 medewerkers. Hun hoofddoel is de processen en dienstverlening van FocusCura vanuit technisch oogpunt continu onderhouden en verbeteren. Het TEC is kenniseigenaar van alle technische onderdelen van de producten en diensten van FocusCura in relatie tot  personenalarmering en woningtoegang. Binnen de afdeling wordt elke dag met veel passie technische ondersteuning gegeven aan zowel onze cliënten alsmede onze Field Service Engineers en de collega's van de afdeling Customer Service.  FocusCura wil een eco-systeem creëren waarin de hardware die bij onze cliënten in gebruik is continu wordt gemonitord en bijgewerkt door één of meerdere systemen. Deze systemen faciliteren de verbinding tussen alle onderdelen maar ook de integratie van de gegevens. Het TEC is een belangrijke spil om te creëren/vernieuwen en te onderhouden.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het (IoT) platform waar al onze digitale apparaten op aangesloten zijn. Hierin monitor je proactief op storingen of gebeurtenissen waardoor onze service in gevaar zou kunnen komen. Geeft bijvoorbeeld een van onze alarmapparaten een storingsmelding die alleen op lokatie kan worden opgelost, dan geef je dit intern direct op de juiste manier door, zodat onze planningsafdeling zo snel mogelijk een Field Service Engineer kan inzetten. Om je werk goed te kunnen doen moet je zowel technisch onderlegd zijn, alsmede onze cliënten via mail of aan de telefoon in begrijpelijke taal uit kunnen leggen wat ze moeten doen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van collega’s, met name onze Field Service Engineers die dagelijks onze cliënten bezoeken voor nieuwe installatie, onderhoud en storingen. Ook het afhandelen van meldingen en het borgen van kennis in de organisatie door middel van het beheren van de werkinstructies en kennisbank valt binnen jouw takenpakket. Verder is het belangrijk om samen met de Teamcoördinator TEC en je collega's te kijken naar de mogelijkheden om processen te optimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door stukken van het proces te automatiseren en de kwaliteit van de data in het (IoT) systeem te verbeteren.


Binnen de afdeling TEC vindt ook de voorbereiding (configuratie) van onze alarmapparaten plaats. Waar nodig spring je op dit onderdeel bij, zodat onze Field Service Engineers elke dag goed voorbereid en met de juiste alarmapparaten op weg kunnen. Zo kunnen zij de optimale service bieden aan onze cliënten.

Het TEC is een jonge afdeling die is neergezet als één van de pijlers voor de groei van FocusCura. Er is dus volop mogelijkheid om te leren van de nieuwe producten en diensten, mee te werken aan steeds veranderende klantprocessen en daarmee zelf ook te groeien. Kortom je krijgt de mogelijkheid en verantwoordelijkheid om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

Wat vragen we van je?

  • minimaal afgeronde opleiding op MBO 4 niveau;
  • Aantoonbare affiniteit en ervaring met techniek en ICT;
  • Je bent vaardig om op een computer met verschillende systemen te werken waaronder MS Office en Salesforce of een ander CRM systeem;
  • Ervaring op een service-afdeling is een pre, zodat je niet in paniek raakt als het druk is;
  • Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal voldoende;
  • Je bent klantgericht, ondernemend en oplossingsgericht.
  • Je vindt (bijna) alles wat FocusCura doet leuk;
  • Je kent de begrippen Lean en Agile (of je wil heel graag weten wat wij hiermee bedoelen!);

Uiteraard hecht je net als wij veel waarde aan betrouwbaarheid (‘afspraak is afspraak’), servicegerichtheid en resultaatgerichtheid.

Elk teamlid bij FocusCura heeft zijn of haar eigen expertise. Wij kunnen niet wachten om die van jou te ontdekken! Wij dagen je uit om deze met ons te delen door te solliciteren naar deze mooie functie!

Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om zinvol werk te verrichten binnen een prettige, informele en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling (en vanzelfsprekend bijbehorend budget). Uiteraard krijg je de juiste apparatuur om mee te werken, zoals een Macbook met toebehoren.

Hoewel geld niet het belangrijkste is in het leven, bieden we wel een mooi salaris met daarnaast een twee-wekelijkse gratis lunch op kantoor, gezellige maandmeetings op kantoor en veel aandacht voor zowel sportieve als social events (bijvoorbeeld met Kerst en Sinterklaas). Alleen als je het leuk vindt natuurlijk…

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) bieden we 26 vakantiedagen, als je belooft terug te komen na je vakantie. Tevens bieden we je de mogelijkheid om werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken waarbij samenwerking en sociale cohesie belangrijke parameters zijn, dus als je fulltime werkt, ben je minimaal 3 dagen op kantoor. We 'zien' je graag zoveel mogelijk, dus ben je als het even kan fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Parttime werken (vanaf 32 uur) is bespreekbaar.

Ons kantoor is nu nog gevestigd in Driebergen naast het NS station Driebergen-Zeist. Begin 2024 gaan we verhuizen naar het Horapark in Ede. Kom je met de trein naar kantoor? Dan reis je gratis met jouw NS business card van FocusCura!

Vragen?

Neem dan vooral een kijkje op onze website of social media van FocusCura. Nog steeds niet helemaal duidelijk wat wij doen of inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met onze afdeling HR via 030-6927050. 

Dit lijkt mij een te gekke baan, hoe solliciteer ik?

Gebruik onderstaande blauwe knop en stuur je motivatie en cv naar ons toe. Je krijgt zeker antwoord. Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.